torstai 15. elokuuta 2013

Vaivasenluu ja tanssilenkkarit?

Monesti meidän ovesta kävelee sisään asiakas, joka ensimmäisenä kysyy, että löytyykö kenkää tälläiselle, jolla on paha vaivasenluu. No totta maar! Vaivasenluu on hyvin yleinen ongelma eteenkin naisilla, mutta se ei ole este hankkimaan mukavat tanssilenkkarit. Tässä olisi muutama malli, jotka olen useamman asiakkaan kanssa huomannut toimiviksi, jos sattuu jalassa olemaan vaivasenluu. Kaikille malleille on yhteistä se, että niissä on vähän saumoja.

Rumpf 1445


Tämä on näistä kolmesta kengistä kaikista tukevin. Antaa hyvin tukea nilkalle, koska nousee ylemmäksi kantapäästä ja paksu kangas joustaa mukavasti juuri lestin kohdalta. Miinuspuolena sanoisin, että on ehkä aavistuksen hiostavampi kuin muut vertailutoverit. Mutta näille on oma asiakaskuntansa ja he aina palaavat ostamaan yhä uudestaan ja uudestaan nämä kengät.


Papillon 1502


Kun asiakas laittaa nämä kengät jalkaan, niin valehtelematta 2/3 asiakkaista ensimmäisenä toteaa "Nämä on kuin aamutossut!". Papillonin lenkkarit ovat hyvin pehmeät ja kengissä ei ole juuri saumoja. Tämä sopii todella monelle ongelmajalalle. Koska kengät ovat todella pehmeät, niin kärsii siinä ohessa tukevuus. Nämä kengät eivät ole ne kaikista tukevimmat. Silti tämä on yksi suosituimpia kenkiä eteenkin miesten keskuudessa.

Bloch Amalgam


Amalgam kenkien valttikorttina on keveys. Ne eivät ole tossut, mutta eivät kengätkään. Nämäkin ovat pehmeät ja ei sisällä ikäviä saumoja. Nahka on pehmeää ja värivalikoimaa löytyy enemmän. Miinuspuolena sanoisin toisinaan liian liukkaat pohjat (tiestysti riippuu siitä millaisella pinnalla tanssii).


Näitä kenkiä kuitenkin voin lämpimästi suositella mikäli on vaivaisenluuta tai muuten hieman ongelmallinen jalka. :)

-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti