torstai 28. elokuuta 2014

Kurkkaus Etnofitnessin uutuuksiin


Sain kunnian jatkaa yhteistyötä mahtavan tanssikoulu Etnofitnessin kanssa, joka on viihtyisä ja monipuolinen tanssikoulu Sörnäisten metroaseman kupeessa.

Etnofitness pesee monen muun tanssikoulun monipuolisuudellaan. Tänä syksynä tunteja löytyy niin aloittelijoille kuin pitkään tanssineillekin, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Runsaan lukujärjestyksen löydät tämän linkin takaa.

Kirjavaan tuntivalikoimaan on lisätty uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia uutuuksia. Miltä kuulostaisi esimerkiksi  teatriaalinen Latin Kabaree tai mukaansatempaavat Reggaeton Show tai Latino Jam? Mikäli toiveissasi on kehittää kehonhallintaa ja lisätä akrobaattisia taitoja, valitse Breakdance. Vai nautitko  latinalaisista rytmeistä? Ehkä silloin Samba no pé tai Salsa & Cuban Styles on juttusi.

Myöskään kehohuolto- ja lihaskuntotunteja ei ole unohdettu  -aion itse suunnistaa pian Eveliinan pitämille joogatunneille. Jooga rentouttaa, parantaa kehonhallintaa ja ehkäisee stressiä, joten se on mainiota vastapainoa rankoille tanssitunneille.

Morning yoga! Living my life | via Tumblr
...vasemman kuvan asana on haaste kovallekin treenarille

Olen itse saanut maistiaisen syksyn valikoimasta  Samba no pé -tunnilta.

Tunnilla syvennyimme sähäkän samban saloihin rennon ohjaajan Freddyn askeleita mukaillen. Niin kuin useilla muillakin EtnoFitnessin tunneilla -täälläkin sai nauraa vapaasti ja ottaa tanssimisen hauskanpidon kannalta. Samba tempaisi mukaansa niin, että melkein kuvittelin tanssivani Rio De Janeiron kuuluisilla sambakarnevaaleilla!

Ensimmäisellä tunnilla keskityimme askeltekniikkaan. Nopeisiin askeleihin käsien ja lantion yhdistäminen tuotti haastetta, vaikka kuviot muuten olivat sopivia samban vasta-alkajille. Tunnin jälkeen salista poistui hymyileviä kasvoja ja oli ilo saada taas hauska, uusi tanssikokemus, jota voin lämmöllä suositella.

    ...ehkä jonain päivänä vielä löydän itseni sambaamasta Brasilian kaduilla...

Palaan asiaan pian -en malta odottaa, että saan astella myös muille mahtaville tunneille. Pysykää kuulolla -lisää tuntiarvioita tulossa!

Otathan huomioon, että tunneille otetaan rajoitettu määrä osallistujia, joten varaathan oman paikkasi ajoissa. Kuten lukujärjestyksestä huomaa, paikat hupenevat päivä päivältä... Ennen tanssitunnille menoa, tule kurkkaamaan syksyn ihanat uutuudet Suomen Tanssitarvikkeen myymälästä :)

Tanssiterkuin,  Anna

Kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti