keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tähtien loistetta pimenevään syksyyn

ttk_kansi11

Meidän Tanssitarvikkeen työntekijöiden sunnuntai-illat ovat saaneet aimo annoksen loistoa ja kimalletta, sillä olemme päässeet seuraamaan suosittua Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailua paikan päälle liveyleisöön. Tunnelma studiossa on ollut niin mukaansatempaava, että tanssijalka alkaa vipattamaan yleisössäkin.

Olin itse seuraamassa yleisössä lokakuun loppupuolella, kun parit tanssivat Broadway-tyyliin. Peten ja Katrin Dancing In the Rain -kappaleeseen tehty koreografia oli oma suosikkini ja tulkitsi aitoa New Yorkin
 tunnelmaa koskettavaan sävyyn. Yllätyin monen tanssiparin taidosta, jotkut esitykset olivat ainakin omaan silmääni hyvin ammattimaisia!Megasuosittu kenkämallimme Bleyer 7530 pääsi tanssijoiden jalkoihin jive-osuuden koittaessa. Kyseessä on oikea monitoimikenkä, joka löytyy edullisesti verkkokaupastamme tämän linkin takaa.

Tanssii Tähtien Kanssa tulee MTV-kanavalta sunnuntaisin kello 19:30 alkaen. Jos jaksot ovat jääneet väliin, ne on katsottavissa jälkeenpäin Katsomo-palvelusta

Tervetuloa shoppailemaan myymäläämme Aleksis Kiven kadulle! Marraskuusta alkaen olemme avoinna arkisin 10-20 ja lauantaisin 10-17. Pikkuhiljaa voi alkaa miettiä jo täydennystä pukinkonttiinkin..

Tanssiterkuin, Anna

kuvat mtv.fi/ttk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti