lauantai 13. heinäkuuta 2013

Joka paikan tossut!

 Omissa säännöllisissä tanssiharrastuksissani en ole tarvinnut tanssikenkiä, mutta käyn kuitenkin silloin tällöin kokeilemassa muitakin tyylejä. Koska aiemmin käyttämäni tasapohjaiset perus fitness kengät olivat niin kömpelöt ja tahmeat, päätin pari vuotta sitten hommata itselleni jotkin hyvät ja mukavat tanssikengät.

Sovittelin muutamia malleja ja loppujen lopuksi päädyin valitsemaan hyvin kevyet ja taipuisat Bloch Slipstream Slip On tanssitossut. Malli on meillä yksi myydyimpiä kevyitä tanssitossuja, enkä yhtään ihmettele miksi!



Käytössä kengät istuvat napakasti jalkaan eivätkä ne rajoita jalan luonnollista liikkumista. Koko saa näissä kengissä olla ostettaessa napakka joka suunnasta (ei kuitenkaan epämukava), sillä kenkä venyy käytössä. Pohja on tanssilenkkareiden tapaan kaksiosainen, jolloin kenkä taipuu hyvin vaikka kaksin kerroin! Materiaalina tossuissa on käytetty nahkaa sekä hyvin hengittävää verkkokangasta, myös pohjan keskiosa on verkkokangasta, ja kenkä onkin todella miellyttävän hengittävä. Kengän pohjassa riittää myös luistoa, sillä päkiä on luistavaa kumiseosta, jolla pyörähdykset sujuvat kuin itsestään. Päkiän pohjaa reunustaa lisäksi haljasnahka, joka tekee pohjasta entistäkin miellyttävämmän, sillä kengän kärki ja sivut ovat pehmeät, eivätkä kopise. Kanta on hieman pitävämpää kumiseosta, jolloin lattiasta saa myös tukea ja voimaa. Tossussa on tarrakiinnitys ja joustavat nauhat. Itselläni tossut ovat nyt olleet kaksi vuotta satunnaisessa käytössä ja ovat vielä loistokunnossa. Asiakkailtamme tossut ovat myös saaneet kiitosta kestävyytensä vuoksi.



Tämä malli sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kevyen ja taipuisan kengän. Malli on lestiltään normaali/leveähkö. Sopii loistavasti perus harjoittelutossuksi lähes mihin lajiin tahansa. Itse olen käyttänyt kenkää esimerkiksi jazz-, lattarihenkisillä- kuten zumba ja salsa, reggaeton- ja broadway-tunneilla. Mallista löytyy naisten ja miesten kokoja väreissä musta, musta/hopea, vaaleanpunainen ja nude.


Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti