perjantai 13. syyskuuta 2013

Kapealestisen balettitossut ja äidin unelmat!

Onko ongelmana kapea lesti? Eteenkin pitkälle ja kapealle jalalle on välillä hankala löytää tossuja. Onneksi tähän on kuitenkin ratkaisu: Stretch - tossut ! Nämä ovat pikkuhiljaa tulleet markkinoille ja ovat ainakin omasta mielestäni ihanat.

Mikä ihmeen stretch-tossu?

Stretch- tossut on valmistettu venyvästä kankaasta, joten se venyy käyttäjänsä jalan mukaan. Normaalit balettitossut ovatkin valmistettu puuvillasta ja eivät siis veny. Noh, nämä venyy! Hyvä puolia tälläisestä tossusta on, että tossun malli ei hirveästi levene, vaikka koko kasvaa. Ja äidit huomio! Koska kangas on joustavaa, antaa se anteeksi pienen jalan kasvun ja kuminauhat on ommeltuna valmiiksi. Tossut ovat siis täysin käyttö valmiit.

SoDanca SD16 -19,95€


Olen tehnyt hieman lisätuttavuutta kyseisten tossujen kanssa baletti tunnilla ja hyvin ollaan tultu toimeen. Koot pitävät paikkaansa ja mitään ongelmaa ei ole toistaiseksi ollut.Ensimmäisellä tunnilla tosin huomasin, että nahka oli uutuuttaan hieman normaalia pitävämpi, joten tossu lähti "pyörimään" päkiän alla. Loppu tunnista asia oli jo korjaantunut. Harmillisesti tossuissa kuminauhojen päät on poltettu, joten paljain jaloin tossujen pitäminen ei tunnu niin mukavalta. And maky thanks to Mika for introducing us to these wonderful ballet flats!

Bloch - S0282L Zenith Stretch Canvas -24,95€
Blochin tossut ovat selvästi paksumpaa ja napakampaa verrattuna SoDancan versioon. Tässä on myös lisäksi kuminauha pohjassa päkiän ja kantapalan välillä, sekä kiristysnauhat. Tämä tuntuu mukavammalta paljaaseen jalkaan, mutta vaivasenluuni ei tykännyt näin jämäkästä kankaasta.


-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti