tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ihan feikki!

Olen törmännyt erittäin mielenkiintoiseen pikku tuotteeseen meidän valikoimassa. Muistan kun esimmäisen kerran näin tuotteen mietin hiljaa mielessäni "Mikä ihme tämä on?!". VAROITUS: Ihmiset, jotka eivät siedä paljaita jalkoja, suosittelen jättämään postauksen väliin, sillä nyt on paljon kuvaa paljaista jaloista, joilla ollaan tanssittu jo kohta 21 vuotta!


Katselin tuotetta muutamia päiviä ja vihdoin hoksasin, että mikä tuote on. No sehän on feikki nilkanojennus! Tälläinen huijaus tuote herättää hieman ristiriitaisia ajatuksia, koska tunnollinen oppilas ei missään nimessä luovu kovasta työstä ja jättäisi nilkat ojentamatta. Siinähän laiskistuu!Olen nyt monta vuotta katsonut tuota tuotetta ja nyt se oli vain pakko kokeilla. Ehkä tällä saisin sen upean kaaren nilkkaani, josta olen aina haaveillut tai ehkä tämä vain laiskistaa minut ja laittaa tekemään vähemmän töitä ja alan lepsuilemaan tunneilla.


Antaa kuvien puhua puolestaan. Omasta mielestäni kaari ei ole ollenakaan luonnollinen tai kaunista ojennustani, niin kauniin esteettiseksi, että alkaisin tätä käyttämään. Omasta mielestä nuo feikki kaaret vain näyttävät epämääräisiltä möykyiltä jalassani. Lisäksi värikin on aivan liian tumma tälläiselle vaalealle suomalaiselle. Ehkä mustilla sukkahousuilla eroa ei huomaa, mutta vaaleissa sukkahousuissa väriero on huomattava. Positiivista kuitenkin oli, että sukka ja kaari tuntuivat mukavalta jalassa.
En voi sanoa muuta kuin, että "Mitä ihmettä valmistaja on ajatellut!?"


Mitä mieltä te olette: turhake vai huippu keksintö?


-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti