tiistai 29. huhtikuuta 2014

Testissä jazztossut!

Tsau kaikille! Olen Nella ja oon harrastanut tanssia intohimoisesti lapsesta saakka. Lajikokeiluja on kertyny laidasta laitaan, mutta nykytanssi, jazztanssi ja baletti ovat pysyneet tiukimmin kiinni matkassa. Suomen tanssitarvikkeella työskentelevän ystäväni Annan kautta löysin tieni tanssitarvikkeen asiakkaaksi. Kiellän olevani materialisti, mutta onhan se nyt kieltämättä mukavaa treenata, kun on varusteet kunnossa.
IMG_0481.JPG


Olin jo pidemmän aikaan etsiskellyt ihonvärisiä jazztossuja, sekä treeni- että kisatarkoitukseen. Tanssitarvikkeelta löytyi hyvä valikoima eri mallisia ja värisiä tossuja. Itse kaipasin tukevia mutta jalkaan hyvin muotoutuvia tossuja, joissa ei olisi kovaa korkoa. Olen kokenut aina tossut hankalaksi niin lajissa kuin lajissa -paljain jaloin on vain jotenkin luontevinta treenata. Tämän vuoksi en halunnut tossuihin liian kovia pohjia tai jähmeää materiaalia.
IMG_0473.JPG


Saihan sitä useita tossuja kokeilla ennen niiden oikeiden löytymistä. Liikkeestä löytyy aivan älyttömän suuri valikoima erilaisia tossuja. Tuli siellä liikkeessä tossuja testaillessa vähän muitakin äkillisiä himotuksia ja “Tälläisiä minä olen aina tarvinnut!”-hetkiä. Ihme kyllä pystyin lopulta keskittymään olennaiseen ja mukaani lähti Capezion PP15 Jag -malli sävyssä caramel. Tossut ovat nauhattomat ja valmistettu nahkasta ja neopreenistä.
IMG_0475.JPG


Ja nyt arviota noin kuukauden käytön jälkeen. Monet treenit on treenattu ja yhdet kisatkin on käyty näillä tossuilla tanssimassa. Olen tykännyt aivan älyttömästi! Aluksi tossuihin totutteleminen oli melko hankalaa, tasapaino oli hukassa ja piruetit pyörivät vaikeasti. Ei mennyt kuitenkaan aikaakaan, kun tossut tuntuivat jo luontevilta. Olin hiukan epäileväinen tarrakiinnityksen suhteen, tulisiko tarra pysymään hyvänä ja puhtaana? Epäilyt osoittautuivat turhiksi, tarrakiinnitys on mielestäni toimiva ja kätevä ratkaisu. Tossut on helppo ja nopea vetäistä jalkaan, eikä aikaavieviä nauhoja tarvitse solmia. Suosittelen!
Seuraavaksi olisi varmaan uusien kärkitossujen hankinta edessä… ;)
-Nella 

Kuva1 Samppa Kaartinen
Kuva2&3 Anna Kirjavainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti