torstai 15. toukokuuta 2014

Kimaltava treenin tehonlisääjä

Kun Suomen Tanssitarvikkeelle saapui tilaus glitterpinkkejä ja -turkooseja nilkkapainoja, ainoa ajatukseni oli:, että minun on pakko päästä kokeilemaan niitä! 

Voin vannoa, että söpömpiä nilkkapainoja et löydä mistään muualta kuin kotimaiselta MIA-tuotteelta, joita meille juuri saapui kimmeltävä tilaus. En tykästynyt näihin treenin tehonlisääjiin (vain) niiden houkuttelevan ulkonäön takia, vaan myös niiden monikäyttöisyyteen urheiluntäyteisessä elämässäni.

Kerronkin nyt teille hieman kokemuksiani niiden käytössä.....lenkkipolulla
Ensimmäisenä kokeilin uusia nilkkapainojani lenkkeillessä, eikä 250 grammaa per jalka paljon askelta raskastanut. Portaita juostessa fiilis painojen keveydestä muuttui.. Juoksin alla olevia pitkiä portaita kymmenen kertaa ylös alas ja voin kertoa, että takareisissä ja pohkeissa tuntui vielä seuraavanakin päivänä!


...lihaskuntoharjoittelussa
Aktiivisena kuntosalitreenaajana olen käyttänyt nilkkapainoja jo useita vuosia jalkatreenin ohessa. Pakarapotkut ja jalan nostot sivulle pääsevät uudelle tasolle nilkkapainojen kanssa. Jos nilkkapainoja mielii erityisesti lihaskuntoharjoitteluun, suosittelen vähintään 0,5 kg painoja per jalka.

..tanssitunnillaJos nilkkapainoja mielii tanssikäyttöön, suosittelen kevyitä vaihtoehtoja, sillä helpotkin hypyt ja pyörähdykset tuntuvat nämä jalassa paljon haastavammilta. Kun painot ottaa pois, heitot ja ojennukset tuntuivat paljon kevyemmiltä ja samalla treenissä oli aktivoitu lihasta ihan uudella tavalla.

Jos postaus innostutti jotakuta, näitä mahtavia nilkkapainoja pääsee tilaamaan verkkokaupastamme tämän linkin takaa!

Treeniterkuin, Suomen Tanssitarvikkeen työntekijä Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti