torstai 12. helmikuuta 2015

Vieraskynä: Lumi Rae Hei kaikki! Nyt kun ihana rupeama Tanssii Tähtien kanssa-elämää on tältä vuodelta ohi on myös rentouttavaa päästä takaisin "normaaliin arkeen" omien esiintymisten ja opetuksien pariin. Kaikkia uusia ihmisiä tulee kyllä ikävä, joihin pääsin tutustumaan, mutta onneksi he eivät häviä mihinkään elämästäni vaan tulivat rikastuttamaan sitä. Kuinka paljon tanssin kautta voikaan saada uusia upeita ystäviä!

Olen jo useamman vuoden ajan saanut tutustua Suomen Tanssitarvikeen laajaan ja monipuoliseen valikoimaan ja nyt on aivan pakko nostaa muutamat suosikkini esille. Kaunis ja ah!niin monipuolinen OonaK:n Wave Top -ristikkoselkäinen toppi. Tämä toppi on yksi monipuolisimmista topeista joita olen käyttänyt. Se sopii niin kilpatanssitreeneihin, kuin illanviettoon avoinselkäisen paidan kanssa. Kaiken lisäksi se on käytössä niin mukava päällä, että voisin pitää sitä aamusta iltaan! Pääset täältä katsomaan tarkempia yksityiskohtia topista.

Tämä tanssilenkkaripari saapui sopivasti piristämään syksyäni! Blochin S0570L Amalgam -lenkkarit ovat paitsi unelmankevyet ja pehmeät jalassa myös piristävät omaa sekä oppilaiden mieltä. Värivaihtoehtoja löytyy monia. Itselläni ovat black/green yhdistelmä. Pehmeä nahka tuntuu mukavalta ja pohjan muotoilun vuoksi niillä on helppo tanssia melkeinpä
mitä lajia tahansa. Pääset tutustumaan ja tilaamaan omasi täältä.

Haluan toivottaa kaikille tanssintäyteistä vuotta 2015!
-Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti