sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Wanted - Osa 2


Suomen Tanssitarvike ja Country Lines järjestivät "Wanted" kisan,
jossa haimme testitanssijaa uusille rivitanssibootseille.
Hakemusten perusteella testitanssijaksi pääsi Terhi,
jonka kokemuksia pääsemme seuraamaan tässä blogissa.

Tervehdys kaikille lukijoille! 

Tässä hieman kuulumisia Rumpf- 8800- bootseista ensimmäiseltä tanssitunnilta. Todella helpot ja vaivattomat vetää jalkaan ja erittäin hyvän tuntuiset jalassa. Ensivaikutelma on kuin ei olisi bootseja jalassa ollenkaan, kuin sukilla tanssisi.  Miellyttävät ja tukevat kävellessä ja tanssiessa. Kantakuppi tukee hyvin jalkaa eikä purista jalkaa.
Tanssin erilaisia, mm. cuban-, funky kuin catalan-tyylisiäkin tansseja. Oli  hitaita ja nopeita, pyörähdyksiä oli enemmän ja vähemmän. Pohjan ansiosta loistava luisto, joka teki tanssimisesta vaivatonta ja pyörähdyksiinkin sai helposti hieman lisää vauhtia. Innostuin siinä hieman tekemään ylimääräisiä pyörähdyksiä, sillä halusin nähdä, mihin bootseilla pystyy. Pohjassa myös todella hyvä pito, jonka avulla vauhdin sain helposti pysäytettyä silloin kun halusin.

Muiden rivitanssijoiden reaktiot olivat pelkästään positiivisia. He kokeilivat bootseja itsekin ja ensimmäinen reaktio oli, että "siis eihän nämä paina mitään!"
Keveys ollu omaa luokkaansa! Ihanat jalassa, istuu hyvin. Keveys siis ollu se juttu mikä viehättää heitä kaikkia. Nopea catalan style hyppysarja oli helppo ja nopea tehdä. Eikä siis paino ole esteenä =)Tyylikästä ulkonäköä myös kehuttiin ja vetoketjulle täydet pointsit!
Pukeminen on siis extrahelppoa vetoketjun avulla eli tosi iso plussa siitä! Ainoo ongelma kaikkien kanssa oli muistaa vetskari... Melkein väkisin meni kaikilla yrittää vetää pois avaamatta vetoketjua..

Sen verran hyvän vaikutuksen bootsit heihin tekivät, että muutama tanssija aikoi tilata itselleen kyseiset bootsit.


Jonkin verran on tullut kysymyksiä bootsien viistetystä kannasta. Omasta mielestäni viistetty kanta oikeastaan aika jees. Nyt kun ajattelen niin heel-askeleet on pehmeämmän tuntuiset kun ei kanta "kolahda" terävästi lattiaan. Pyörimiseen ei vaikuta lainkaan =)

Odotan innolla seuraavaa postausta muutaman kuukauden päästä, jolloin kerron Teille siitä, miten bootsit ovat kestäneet käytössä ja miten ovat toimineet.
Terveisin, Terhi K.

PS. Lue tästä ensimmäinen postaukseni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti