keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

WANTED - rivitanssibootsit testissä



Suomen Tanssitarvike ja Country Lines järjestivät "Wanted" kisan,
jossa haimme testitanssijaa uusille rivitanssibootseille.
Hakemusten perusteella testitanssijaksi pääsi Terhi,
jonka kokemuksia pääsemme seuraamaan tässä blogissa.




Ensituntuma:

Terve kaikille!

Sain testattavaksi erityiseti rivitanssijoille suunnitellut Rumpf - 8800-malliset bootsit ja fiilikset on mitä mahtavimmat kun otin bootsit ensimmäisen kerran käteen. 
Ensivaikutelmahan on erittäin hyvä. Materiaalina on käytetty mokkanahkaa. Kevyen tuntuiset, pehmeä ja kestävän tuntuinen materiaali, mukavan tuntuiset kädessä. Bootsit ovat tyylikkään näköiset kauniine koristetikkauksineen. Bootseissa on ihanan pehmeä vuori ja hyvän tuntuinen haljasnahkapohja, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen luiston ja pidon. Tukeva 4 cm:n korko mahdollistaa onnistuneet pyörähdykset Catalan-rivitansseissa.



Oma kengänkokoni on 40-41, riippuen tietenkin kengän mallista. Leveän lestin ansiosta istuu hyvin isompaankin jalkaan, ilman että tekee jalasta isomman näköisen. Vastaa hyvin omaa kengänkokoa. Jalkaan istuvat erittäin hyvin ja ovat kevyet. Tukevat hyvin jalkaa ja myös vetoketju löytyy varren sisäosassa. Voiko enää helpompaa tapaa saada bootsit jalkaan ja pois jalasta? Ensivaikutelma huomattavasti parempi kuin mitä teoriassa. Yllätti positiivisesti, varsinkin jalkaan puettaessa ja kävellessä.  Bootsit ovat myös yllättävän hiljaiset kävellä, mikä on mielestäni aika jees juttu. Sain bootsien mukana puhdistussienen ja puhdistusaineen, sekä selkeät kenkien hoito-ohjeet, joiden avulla saa pidettyä bootsit hyvinä ja kauniina pitkään.

Hinta bootseilla on 185,00 euroa. Hinta-laatusuhteeltaan ovat mielestäni täyden kympin kengät. Suosittelen lämpimästi kaikille niille, jotka haluavat rahalleen vastinetta ja mukavat bootsit, joissa jalat eivät kipeydy. Varsinkin isoissa countrytapahtumissa, missä tanssitaan paljon niin monesti jalat kipeytyvät ja se ei ole hyvä juttu.

Tässä ensimmäiset ajatukseni Rumpf - 8800-bootseista. Kirjoittelen lisää kuulumisia sitten kun olen päässyt tanssitunnille testaamaan bootseja.

"heels up!"

-Terhi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti