perjantai 7. helmikuuta 2014

Luistinten värikkäät vahtikoirat

Nyt kun täällä maan eteläosassakin on alkanut pikkuhiljaa näyttää ihan oikealta talvelta, on aika tutustua tämän talven luistelu-uutuuksiimme. Maailmalla supersuositut, kanadalaiset Guardog-teräsuojat ovat saapuneet myymäläämme monissa iloisissa väreissä. Teräsuojat ovat tietysti tuttu tuote jokaiselle joskus luistelleelle, ja niitä tarvitaan varjelemaan luistinteriä tylsymiseltä, kolhiintumiselta ja lialta. Guardog-suojat ovat kaksiosaiset ja ne leikataan oman terään sopivaksi. Kaksiosaisuuden ansiosta niitä voi yhdistellä jopa keskenään siten, että teränsuojan etu- ja takakappale ovat keskenään eriväriset!


Guardogien värivalikoima on hyvin laaja ja niitä on niin matta-, helmiäis- kuin kimallepintaisiakin. Itseäni houkuttavat erityisesti nuo alakuvan tyttömäiset pinkit ja lilat, mutta myös toisenlaisen maun mukaisia värivaihtoehtoja löytyy runsaasti.


Eri värivaihtoehtojen lisäksi Guardogilla on myös alla näkyvä Mintz-sarja, jonka suojat tuoksuvat mintulle. Mikäs sen hauskempi idea treenikassin raikastajaksi. :D


Kovien teräsuojien lisäksi meillä on myynnissä myös saman merkin pehmeitä, kosteutta imeviä teräsuojia. Nämä veikeät pehmo-oliot estävät osaltaan terien ruostumisen ja piristävät päivää värikkäällä olemuksellaan.

Sekä kovia että pehmeitä teräsuojia saa verkkokauppamme lisäksi myös Aleksis Kiven kadun myymälästämme. Eikä näitä teräsuojia ostaakseen tarvitse olla taitoluistelija, vaan myös me tavalliset "sunnuntailuistelijat" voimme aivan hyvin hankkia pientä glamouria talviharrastukseemme vaikkapa kimallesuojien avulla.

- Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti