maanantai 9. maaliskuuta 2015

Vieraskynä: Onzien vaatteet testissä

Hei!

Aurinko alkaa ihanasti näyttäytyä jatkuvasti enemmän!


Uusi vuosi pyörähti osaltani erittäin vauhdilla liikkeelle. Sain ilolla olla mukana MTV3-kanavalla pyörineessä Kingi ohjelmassa koreografina. Jokainen viikko toi uusia mielenkiintoisia juttuja mukanaan ja hyvien tyyppien kanssa oli helppo tehdä töitä. Täytyy kyllä sanoa, että rautaisia ammattilaisia oli tuotannossa mukana! Katsojia Kingi keräsi ruudun ääreen vahvasti joka viikko. Ensimmäisenä lauantaina yli miljoona silmäparia oli television ääressä seurannut tätä mukaansa tempaavaa ja hauskaa ohjelmaa! Täältä pääset lukemaan lisää Kingistä ja katsomaan vaikka jokin jakso uudestaan. Oman mielipiteeni muutamista kisailijoista löydät täältä.
Itse olen omaa kevättäni kantanut mukanani näiden ihanien Onzien housujen muodossa. Jos muuten ilma on harmaa ja tylsä, niin nämä pökät kun vetää jalkaa, tulee pakostakin hyvä mieli sekä itselle, että muille.
Housut ovat loistavan monikäyttöiset. Toimivat niin arjessa, salilla kuin tanssitunneillakin. Jos haluat piristystä, niin kipin kapin verkkokauppaan taikka suoraan Suomen Tanssitarvikkeeseen hakemaan omasi!

Toinen must-hankinta on ehdottomasti Onzien minitoppi/urheiluliivit. Aivan liian paljon tulee laitettua aina mustaa päälle. Tämä toppi piristää perusmustaa toppia sekä avoimia selkiä, koska sen selkäosassa on takana ristiin meneviä nauhoja. Toppi on tukeva, pysyy hyvin päällä ja pesee kevyesti normaalit rintaliivit. Kyllä, myös tähän toppii ihastuin niin, että arkenakin puen päälleni! Topin löydät täältä.


Aurinkoista kevään odotusta kaikille! 


Toivoopi,
Lumi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti