tiistai 16. helmikuuta 2016




Kohti Performing Arts SM-kisoja





Ryhmämme Divalicious Show Crew on perustettu vuonna 2013 ja siitä saakka olemme esiintyneet ja keikkailleet erilaisissa tapahtumissa. 
Ryhmämme koostuu pääasiassa entisistä SM-tason voimistelijoista erilaisilla tanssitaustoilla höystettynä. Kaikilla meistä on siis kokemusta kilpailemisesta entuudestaan ja tänä vuonna päätimme osallistua myös Diva-porukalla ensimmäisiin kisoihimme yhdessä. 
Kilpailuiksi valikoitui kovatasoinen FDO:n Performing Arts SM, jonka karsintakilpailu käydään jo 19-20.3.2016 Espoossa. Varsinainen SM-finaali kilpaillaan vasta kesäkuussa Jyväskylässä. Karsinnasta valituilla tanssijoilla on siis karsinnan ja finaalin välillä vielä hyvin aikaa treenata tanssit huippukuntoon.

Koska emme ole aikaisemmin kilpailleet yhdessä, on kokemus ennen kaikkea jännittävä tapa kokeilla ja rikkoa rajojamme. Tarkoituksena meillä on valmistella kisoihin koreografia, joka on näyttävä, erilainen ja oman näköisemme. Haluamme välittää oman fiiliksemme tuomareille ja katsojille ja samalla luoda mieleen painuvan kokonaisuuden. Treeneissä olemmekin keskittyneet erityisesti ilmentämiseen ja tanssiin eläytymiseen.

Haasteita kilpailukoreografian treenaamiseen on tuonut tanssijoidemme tiukkojen ja vaihtelevien aikataulujen lisäksi myös muut esiintymiset ja keikat, jotka menevät treeneissä etusijalle. Maaliskuun olemme kuitenkin rauhoittaneet muista esiintymisistä, jotta voimme keskittyä kilpailukoreografian harjoitteluun. 

Tarkkaan hiotun koreografian ja ilmeiden lisäksi suuressa roolissa kilpailuissa on myös teemaan sopivat asut. Onneksi Suomen Tanssitarvikkeen laajoista valikoimista on löytynyt meille asut, jotka koristelemme vielä super säihkyviksi Swarovski strasseilla.

Mitä odotamme itse kisakokemukselta?

Miisa: "Kiva lähteä kisaamaan ja näyttämään, minkä eteen ollaan tehty töitä. Vähän tietty jännittää, kun nämä ovat vasta toiset tanssikisani, mutta pieni jännityshän on vain hyvästä:) Kisoilta odotan tietysti menestystä ja sitä, että saadaan välitettyä meidän hyvä fiilis myös yleisölle."

Annu: "Näin uusimpana tulokkaana Divoihin, olen saanut kokee jo puolen vuoden sisällä tosi paljon! Ihan mahtavaa, että nyt päästään myös kisaamaan yhdessä. En ole itse ennen ollut tanssikisoissa ja voimistelukisoista on jo niin kauan, että ihana päästä kokee se adrenaliinin virtaus taas! Kisoilta odotan eniten nimenomaan sitä kisafiilistä ja tottakai myös menestystä :)"

Jenni: "Esiintyminen, omien taitojen esille tuominen ja kilpailuhenki ovat meillä jokaisella Divalla veressä. Sen takia onkin ollut ihan mieletöntä treenata myös kilpailuihin. Tietää pääsevänsä esille suuren yleisön ja tuomareiden eteen sekä näyttämään parhaansa siitä, mitä yhdessä ollaan luotu. Se inhottava kutina vatsassa on vaan jotain niin parasta!"

Kisavalmistautumiseemme pääset pian kurkkaamaan tarkemmin myös videon muodossa! Sitä ennen voit käydä tutustumassa ryhmäämme ja tanssijoihimme osoitteessa www.divalicious.fi.


xoxo Divat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti