sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Mies ja lättäjalka

Onko tuttu ongelma? Naiset eivät ole ainoita, jotka kärsivät ongelmallisista jaloista. Lättäjalka on yleinen ongelma niin naisilla kuin miehillä. Lättäjalasta puhutaan kun jalasta puuttuu kokonaan jalkaholvi. Lättäjalat ovat yleensä perinnöllisiä, mutta sen voi myös aiheuttaa vääränlainen kenkä. Kengän tulisi tukea holvikaarta, mutta siihen on myös nykyään olemassa irtonaisina ostettavia jalkaholvitukia. Tässä on kuitenkin muutama hyväksi havaittu malli miesten valikoimasta lättäjalalle.

Werner Kern 28010

Verkkokauppaan tästä

Nämä kyseiset kengät sopivat miehille, joilla on lättäjalka ja jalka on muutenkin lestiltään leveä tai rintava. Kengät tukevat mukavasti holvikaarta ja sopivat hyvin esimerkiksi juhlakengiksi. Kengät ovat laadukasta lampaan nahkaa, mutta eivät veny ihan hirveästi. 

Diamant 124-225-159 ja 133-225-042


Verkkokauppaan tästä
Molemmat Diamantin mallit ovat saman näköiset, mutta väritykseltään erilaiset. Kuvassa on malli 133-225-042. Tämä kenkä on saksalaisen Diamantin tekoa ja sopii mainiosti normaalilestisille. Tässäkin jalka saa erinomaisesti tukea ja sopivat monesti juuri alottaneille tanssin harrastajille. Eteenkin nuoremmalle sukupolvelle, jotka ovat tottuneita kävelemään tasapohjaisilla kengillä. Tämä malli oli myös oman lättäjalkaisen ystäväni suosikki.

Molemmat kengät käyvät hyvin ihan normaaleihin jalkoihin, joissa ei ole ongelmia, mutta nämä mallit ovat yleensä olleet lättäjalkaisten mies asiakkaiden suosiossa ja en voi syyttää. Molemmat mallit ovat mahtavia ja sopivat erilaisiin jalkoihin. Molempien kenkien laatu on hyvää ja kestävää, joten voin lämpimästi suositella kokeilemaan näitä. :)

-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti