sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Uusia työntekijöitä

Suomen Tanssitarvikkeessa on syksyn myötä pitänyt kovasti kiirettä, ja siksi tänne onkin nyt ilmaantunut pari uutta työntekijää tutustumaan kenkien, tossujen, strassien ja erilaisten pukujen ihmeelliseen maailmaan. Saanemme siis esitellä tuoreet vahvistuksemme, Ritan ja Kabban.

Allekirjoittanut, eli Rita, on ehtinyt elämässään kokeilla vaikka mitä tanssilajeja, mutta ensirakkauteni oli kilpatanssi, jonka aloitin päättäväisesti heti kouluikäiseksi tultuani. Kilpatanssi jäi teini-iässä syrjemmälle sopivan partnerin puutteessa, joten oli aika kokeilla muita tanssin alalajeja. Kokemusta onkin kertynyt sittemmin lähes kaikesta mahdollisesta aina jazzista ja nykäristä flamencoon ja erilaisiin katutanssilajeihin. Tällä hetkellä aktiivisessa harrastusvuorossa ovat salsa, voguing ja baletti, jonka aloitin uudestaan pitkän tauon jälkeen syyskuun alussa. Syksyn ostoslistallani taitavatkin siis ensimmäisenä olla pitkään jalkaani sopivat (mustat!) kankaiset balettitossut, sillä edelliset tuntuvat jääneen vuosien saatossa vähän nafteiksi. Harjoitustossujen sijasta olen kyllä jo löytänyt liikkeen valikoimista jalkaani täydelliset sopivat kärkitossut, mutta niiden aika ei taida olla vielä moneen vuoteen – jos enää koskaan. :)

Balettitossut ovat hyvin tuttuja myös samaan aikaan kanssani kaupassa aloitelleelle freelancetanssija ja -koreografi Kabballe. Hän valmistui viime vuonna Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta ja on opiskellut balettia myös Amsterdamin National Ballet Academyssa. Näillä meriiteillä onkin selvää, että Kabba on liikkeemme uusin balettiguru, jolta saa varmasti vastauksen mieltä painavaan kummalliseenkin balettiprobleemaan. Asiakaspalvelusta nauttivan ja aina iloisen Kabban varhaisesta tanssihistoriasta löytyy baletin lisäksi nyky- ja showtanssia sekä flamencoa, joten muidenkin lajien harrastajat saavat kyllä häneltä ymmärrystä.

Tervetuloa asioimaan kanssamme Aleksis Kiven kadun liikkeeseen tai sitten nettikaupan puolelle osoitteeseen kauppa.tanssitarvike.fi!

-Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti