maanantai 28. lokakuuta 2013

Suomen tanssitarvike ♥ Etnofitness messulavalla


Syksyisenä sunnuntaiaamupäivänä ei ainakaan itselläni ensimmäiseksi tulisi mieleen hypätä puolirämän polkupyörän selkään ja sompailla kohti Pasilan betoniunelmaa ja Messukeskusta.  Onneksi kuitenkin päätin tehdä näin pari viikkoa sitten I Love Me -messujen aikaan, sillä ehdin juuri parahiksi paikan päälle näkemään Suomen tanssitarvikkeen ja Etnofitnessin yhteisen muotinäytöksen, josta ei energiaa ja värejä puuttunut!

Kuva: Heimo Laukkanen

Näytöksessä nähtiin Tanssitarvikkeen tuotevalikoimaa aina flamencosta ja kilpatanssista street-lajeihin saakka. Etnofitnessin Kaisla näytti mallia dancehall reggaen muuveista tamperelaisen Mia-tuotteen suosituissa India Pant -housuissa ja Dance Star -topissa. Rennot India-housut sopivat muunneltavuutensa ansiosta moneen menoon, ja saatavilla on lisäksi samaan tapaan solmittavat capripituiset housut. India-housujen herkulliset värivaihtoehdot herättävät usein myymälässä kiinnostusta, ja kylläpä itsekin ottaisin mieluusti niiden violetin version omia tanssituntejani piristämään.


Kuva: Heimo Laukkanen
Tanssitarvikkeen oma Kukka nousi myös messulavalle harvinaislaatuisen kirkkaansinisessä SoDancan balettipuvussa ja kauniisti liikkeitä myötäilevässä hamosessa. Eihän kunnon balettiasu olisi mitään ilman luotettavia kärkitossuja, ja Kukka oli valinnut tällä kertaa valikoimistamme piruetteja vauhdittamaan Blochin edistyneille tarkoitetut European-tossut, joiden leveä kärki helpottaa varpaille nousemista. Papillonin puolipitkät säärystimet puolestaan viimeistelevät sorjan balettiprofiilin, mutta sopivat toki myös moneen vähemmän klassiseen tanssilajiin käytännöllisiksi säärenlämmittimiksi.

Kuva: Heimo Laukkanen
Etnofitnessin porukka veti vielä lopuksi vauhdikkaan show’n, josta sai hieman esimakua syksyn uutuustunneista. Tunnelma vaihteli itämaisen eksoottisesta hemaisevan kuubalaiseksi, mutta eniten itseäni kutkutti street jazz -osio. Tähän oli ehdottomasti suurimpana syynä esityksen kappalevalinta, sillä Robin Thicken letkeä Blurred Lines saa ainakin meikäläisen tanssijalan takuuvarmasti liikkeelle, kuuli sen missä ja milloin tahansa. EtnoFitnessin esiintyjät olivat pukeutuneet erilaisille jumppatunneille mainiosti sopiviin Mia-tuotteen toppeihin ja housuihin sekä Intermezzon viekoittelevaan Falpumtri-hameeseen, jonka kerrostettu helma korostaa jokaista lantion liikettä.

Kaiken kaikkiaan messut tuntuivat olevan suurmenestys, mikä ei liene ihmekään, kun saman katon alla oli kaikkea kiintoisaa muodista ja kauneudesta hyvinvointiin ja liikuntaan. Itse pidin erityisesti Messukeskuksen rauhoittavana keitaana toimineesta hitaasta alueesta, jossa sai nauttia ihanan rentouttavasta joogasta – niin absurdilta kuin se kaiken messuhälinän keskellä kuulostaakin.


Kuva: Heimo Laukkanen
Tanssitarvikkeen blogin lisäksi myös messuilla vierailleet voivat pysytellä messutunnelmissa vielä jonkin aikaa, jos ottivat osastoltamme alennuskupongin mukaansa. Muistakaahan hyödyntää mainiot messutarjouksemme, jotka ovat kupongilla voimassa aina joulukuun alkuun saakka!

-Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti