tiistai 5. marraskuuta 2013

Geelimäinen jalkojen pelastaja!

Kaikilla meillä on hieman erilainen jalka, joten kenkiä ostaessa voi tulla myös sellainen tilanne vastaan, jossa sopivankaan tuntuinen kenkä ei istu täydellisesti. Kengät voivat tuntua jalkaan myös liian "kovilta" tai jalassa voi olla ongelma, jonka vuoksi jalka tarvitsee enemmän pehmustusta. Ratkaisuna tällaisiin tilanteisiin ovat meidänkin liikkeestämme saatavat geelipohjalliset. Geelipohjallisilla voi toki myös hakea lisämukavuutta täydellisesti istuvaankin kenkään!
Geelipohjallisia löytyy eri tarkoituksiin. Bama Gel Heel -linersit ovat kengän kantapääosaan kiinnitettävä ohut geelityyny, joka estää jalan nousemisen kengästä ja sopii siis erinomaisesti mm. avokasmallisiin kenkiin. Tästä pohjallisesta on apu myös hieman liian suuren kengän kanssa. Geelityyny estää kantapään nousemisen, jolloin kenkä tuntuu sopivan kokoiselta. Pohjallinen suojaa kätevästi samalla myös hiertymiltä.

Toinen mahdollinen geelipohjallinen on Baman "kantatyyny" heel cushions. Tämä geelipohjallinen on paksumpi ja siksi myös toimii eräänlaisena iskunvaimentajana. Geelipohjallinen parantaa kenkien käyttömukavuutta  sekä estää jalkaa liukumasta kenkän kärkeen. 


Kolmas ja geelipohjallisista oma suosikkini on Baman "päkiätyyny" ball of foot cushions. Tämä ohut geelityyny asetetaan päkiän alle pehmustamaan ja estämään jalan liukumista kengän kärkeen. Malli sopii mainiosti niin avokkaisiin kuin sandaaleihinkin. Geelipohjalliset antavat ihanan pehmustuksen päkiän alle ja näin kovakin kenkä tuntuu miellyttävältä käytössä. 

Itse olen ottanut geelipohjalliset käyttöön  niin juhla- kuin tavallisissakin kävely(korko)kengissä, sillä niiden ansiosta korkeitakin kenkiä jaksaa pitää pitkäänkin jalassa. Geelipohjalliset voi myös käyttää uudelleen ja siirtää vaikka eri kengistä toisiin, sillä ne voi pestä lämpimällä vedellä, jolloin pohjallisten liimapinnan saa aktivoitua uudelleen. 

Vinkki: Pikkujouluajan lähestyessä suosittelen hakemaan näyttävimmät ja mukavimmat tanssikengät meiltä pikkujouluihin, niin jaksat varmasti kengissäsi koko illan. Tai kokeile vaikka geelipohjallisia juhlakenkiäsi pehmustamaan.

- Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti