torstai 5. joulukuuta 2013

Banjees-rannelompakko

Viime aikoina monen liikkeessämme asioineen asiakkaan huomion on kassalla varastanut Banjees-rannelompakko. Tämä hyvin yksinkertaisen ja vaatimattoman näköinen kapistus on melko uusi tulokas tuotevalikoimassamme, mutta maailmalla se on jo kerännyt paljon kiitosta ja onkin monien juoksijoiden, liikkujien ja matkailijoiden suosiossa!

Mutta mikäs onkaan tämä rannelompakko ja mikä tekee siitä niin loistavan keksinnön? Banjees-rannelompakko on hikinauhan tapaan ranteeseen pujotettava, höyhenenkevyt pussukka, jonka vetoketjutaskuun on helppo sujauttaa ne kaikkein tärkeimmät asiat, joita ulos lähtiessäsi tarvitset: avaimet, kolikoita ja luottokortti, jopa älypuhelin. Rannelompakko on erittäin kevyt ja joustava, se on tehty hengittävästä materiaalista, ja venyvyytensä takia se pysyy napakasti paikallaan esimerkiksi juostessa tai tanssiessa, kuitenkaan menoa häiritsemättä menoa. Lisäksi se on pestävä, joten voit huoletta käyttää sitä vaikka hikinauhanakin.Monien urheiluvaatteiden ongelma onkin juuri taskujen puute tai kerta kaikkiaan vääränlaiset taskut, joista tavara lentelee helposti ulos. Rannelompakossa asiat pysyvät järjestyksessä, turvassa ja aina käden ulottuvilla. Toisin kuin takintaskussa, rannelompakossa tavarat eivät hylly, vaan pysyvät kiltisti ja huomaamattomasti aloillaan.

Jos olet kyllästynyt sitomaan kotiavaintasi lenkkareiden nauhoihin tai kaivamaan hikistä puhelinta trikoiden takataskusta, niin tulepa Aleksis Kiven kadulle kokeilemaan rannelompakkoa, tai tilaa se verkkokaupastamme!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti