keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Keitä me ollaan?

Suomen Tanssitarvike on Helsingissä sijaitseva tanssitarvikkeiden myymälä, josta myös toimii meidän verkkokauppa. Kaikki on kuitenkin saanut alkunsa jostakin, niin on myös tämäkin tarina. Hommahan on lähtenyt siitä, että harrastajat valittelivat Suomessa huonoa tanssitarvikkeiden saatavuutta ja asiallehan piti tehdä jotain. Siitä se idea sitten lähti! Ensimmäiset tuotteet myytiin vaatekomerosta, ennen kuin myymälä perustettiin. Olemme siis lähteet hommaan harrastelijapohjalta, joka on nyt laajenteunut palvelemaan ensikertalaisia, pitkään harrastaneita ja alan ammattilaisia. Jokaiselle pitäisi löytyä jotakin.
Noh, miksi sitten alamme pitämään blogia? Totesimme, että meillä on tiedossa paljon erilaista nippelitietoa alaan liittyen, joka olisi hyvä jakaa niin ensimmäisiä kenkiä ostavien kanssa kuin jo vakiintuneiden harrastajien. Monen vuoden aikana oppii tuotteista yhtä sun toista ja tietoa olisi mukava levittää eteenpäin, koska eiväthän nämä mitään salaisuuksia ole. Muutenkin kevät on muutoksen aikaa ja nyt on aika kokeilla uusia juttuja!



Ketkä täällä kirjoittelee? Me myyjät tietysti! Jokaisella meistä on kokemuksia eri lajeista ja eri tuotteista ja jokaiselta meiltä löytyy se oma suosikkituote. Haluamme jakaa näitä hauskoja juttuja teidän kanssa ja kertoa niksejä, joita on opittu vuosien varrella. Meitä saa tulla myös moikkaamaan myymälään. :)

Tervetuloa seuraamaan uutta blogiamme! Naattikaa ja Hauskaa Vappua!

-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti