lauantai 11. toukokuuta 2013

Paritanssijoiden unelmakengät!

Jos etsit itsellesi mustia korkokenkiä, joilla jaksat tanssia koko illan niin suosittelen valitsemaan Sodanca CH 791/792. Malli on klassinen ja se soveltuu monipuolisesti eri tanssilajeihin.
Kengän ihanuus pilee siinä, että se on hyvin pehmeä sisältä ja siinä ei ole saumoja, jotka pääsisivät ikävästi painamaan jalkaa. Kenkä tukee kivasti jalkaa koska se on umpinainen kärestä ja siinä on hieman leveämpi kanta. Kenkää on saatavilla 3,5cm sekä 5cm korolla ja kenkien mukana tulee usein ylimääräiset korkolaput kun vanhat kuluu pois.Kengän materiaali on tekonahkaa joka näkyy myös positiivisena asiana hinnassa, huomattavasti edullisempi kuin moni nahkakenkä. Vaikka materiaali on tekonahkaa, se ei ole huonontanut kengän laatua eikä mielestäni sen hengittävyyttä.

So Danca CH792


Kengän pohja on haljasnahkaa ja sen vuoksi sitä suositellaan käyttävän vain sisäkenkänä. Kengän lesti soveltuu myös hyvin monelle eri lestille! Kenkä on ostettujen kenkien top 10:ssä ja minä henkilökohtaisesti paritanssin ammattilaisena suosittelen hankkimaan nämä kengät jos arvostaa mukavuutta!

So Danca - CH791


Kengät löydät täältä:
So Danca - CH791 (3,5cm korko)
So Danca - CH792 (5cm korko)


Terveisin

Matleena Kortesalmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti