lauantai 25. toukokuuta 2013

Tanssikengät häihin?                                             Morsiamen hääkengät=tanssikengät

Näin kesän kynnyksellä olen huomannut, että osa asiakkaista etsii kenkiä omiin häihinsä. Ajattelin kirjoittaa siitä, miksi valita tanssikengät häihin. Esittelen myös muutaman suositun "hääkenkä"-mallin.

           
Mikäli olet menossa naimisiin ja kaipaat kenkiä, ovat tanssikengät ehdottomasti paras valinta. Tanssikengät sopivat loistavasti juhlakengiksi. Hyvä tanssikenkä on nimittäin tukeva ja istuu jalassa täydellisesti, ei hankaa eikä liiku. Parasta tanssikengissä on, että niissä jalkasi eivät kipeydy ja voit keskittyä olennaiseen eli juhlista nauttimiseen. Tanssikenkiä ei ole tehty seisomista vaan tanssimista varten. ;)


Ajattelin kirjoittaa muutamasta mallista, jotka soveltuvat hääkengiksi.


Meiltä löytyy esimerkiksi kärjestä avonainen puhtaan valkoinen Rummoksen Elite Cleopatra kenkä (124e) upealla strassikoristeella:

Tässä vaiheessa mietit ehkä, että haluat umpinaiset kengät?
Umpinaisia kenkiä etsivälle löytyy useita vaihtoehtoja kuten esimerkiksi tämä Diamant
Comfort-malli (85e) 4,2 cm tukevalla korolla

Diamant 107-013-092
Näissä kengissä pohja on haljasnahkaa. Suurimmassa osassa tanssikengistä pohjamateriaalina on juuri haljasnahka. Uutuutena löytyy kuitenkin Werner Kernin thunit-pohjaiset häämalliston kengät. Thunit-pohja ei vaadi harjaamista tai varovaisuutta kostealla säällä. Mallistoon kuuluu muun muassa naisellinen ja siro Aimee kenkä (115e).
Werner Kern Aimee

Näihin ja muihin hääkenkiin voit tutustua verkkokaupassamme erikoiskauppassa "häät". Myymälästämme löydät myös hääkenkiä ja hääkengiksi sopivia kenkiä. Erikoistilauksena on myös mahdollista tilata valikoimassa olevia kenkiä esimerkiksi hopeana. Hääkenkien ei tarvitse olla perinteisesti valkoiset, hääkengiksi soveltuu myös näyttävä värikäs tangokenkä. Hääkenkiä etsiessä on mielestäni hyvä miettiä haluatko umpinaiset vai avonaiset kengät. Pitäisikö koron olla matala vai korkea. Haluat, ehkä tismalleen pukusi väriset kengät tai koruihin sopivat hopeat kengät. Häitä varten tai häiden jälkeen kengät voi värjäyttää. Voit esimerkiksi värjätä kengät mustiksi ja käyttää niitä muissa juhlissa. Hääkenkien sovittamista ja mahdollista tilaamista varten on hyvä myös varata riittävästi aikaa. Osa haluaa myös harjoitella häävalssiin tanssimista tanssikengät jalassa.


-Tanja 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti