lauantai 4. toukokuuta 2013

Kukan lempi popot!

Näillä popoilla olen nyt tallustellut meidän töissä kohta 1,5 vuotta ja vieläkin ne vaan jaksaa! Ulkomuoto ei ehkä ole enää se nätein ja kolhuja on tullut matkan varrella, mutta sehän kuuluu elämään; myös kenkien. En keksi tarpeeksi montaa ylistyssanaa näille kengille, koska ne loppuisivat auttamatta kesken. Nämä ovat vain ihanat!Muistan ensimmäisen päivän kun nämä tossut laitoin jalkoihin. Oli epäilys suuri, että mitäköhän meidän yhteiselosta tulisi, mutta naisenahan en suostunut ulkonäöstä tinkimään. Olinkin kaivannut töihin rentoja "tennareita", jotka käyvät kaikkien vaatteiden kanssa ja niillä on helppo seisoskella koko päivä ja kiipeillä tikkailla. Muutamat päivät meni totutellessa, mutta kas vain! Kengät venahtivat jalkaan juuri sopivaksi ja nyt ne on ah niin mukavat! Minulla on normaalisti koon 35,5 kengät tai joskus jopa 35 tai pieni 36. Näistä tossuista minulla on käytössä koko 36, vaikka Bleyerin kengistä pitäisi normaalistikkin ottaa koko tai kaksi isompi. Nämä kuitenkin ovat niin ohutta ja pehmeää nahkaa, että venyivät nopeasti isoimmiksi. Joten voin suositella ottamaan tosi tiukan koon, koska nämä levahtaa kirjaimellisesti.


Tanssin näkökulmasta eteenkin swing lajien harrastelijoille voin vinkata, että pohja luistaa mukavasti ja on erittäin taipuista. Kegät ovat myös ihanan kevyet näin kesää ajatellen. Toimii hyvin myös ilman sukkia sen kukkamekon kanssa. ;) Ainoana miinuksena voisin sanoa, että toisinaan pohja saattaa syödä pieniä teräviä kiviä kun ulkona kävelee, mutta ne on helppo ottaa pois.Tältä näytää puhki rakastetut kengät 1,5 vuoden kovalla käytöllä. Iskuja on tullut varastossa työskennellessä ja mainittakoon, että en ole kenkiä kertaakaan huoltanut (paha myyjä, soo soo!).


Kegät löytyvät täältä:
Bleyer Universal

PS. Kengät ovat nyt tarjouksessa verkkokaupassa hintaan 43,95€. Joten hopi hopi, jos haluat uudet kengät tanssitreeneihin tai lavoille kesäksi!

-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti