keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Trendikäs morsian tai häävieras?

Hääpäivä on monesti se päivä kun halutaan olla oikein klassisen kauniita, mutta on myös morsiammia, jotka haluavat olla hieman trendikkäitä. Tai ehkä jopa yhdistää nämä kaksi asiaa? Tai jos tämä trendi on liikaa morsiammelle, niin morsiusneidot varmasti tästä tykkäisivät. Kyseessä on tietysti Ciatén Caviar Manicure! Näitä ihanuuksia saa nyt meidän myymälästäkin, mutta ei hätää ystävät, jotka asutte kauempana. Näitä tuotteita saa myös meidän verkkokaupasta.

Rainbow ja Mother Of Pearl

Setti pitää sisällään pullon värikästä kynsilakkaa ja yhden pullon helmiä, jolla luodaan tämä hieno 3D vaikutelma. Mukana tulee myös pieni suppilo ja keräilylevy, jolla voit kerätä talteen pudonneet helmet, niin käyttökerratkin lisääntyvät.

Limited Edition: Lemon Fizz, Tutti Frutti ja Cotton Candy


Manikyyri on helppo tehdä kun sen tekee yksi kynsi kerrallaan:

1. Lakkaa kaksi kerrosta lakkaa
2. Kaada helmet märän lakan päälle ja painele kevyesti
3. Odota kuivumista 15-20min.

Video opastus:Vinkki! Jotta kynnet kestäisivät paremmin, niin suosittelen laittamaan kynnen päähän kevyesti päällys lakkaa, joka suojaa helmiä.

Näiden ei ole tarkoitus kestää montaa päivää putkeen, mutta ovat upea lisä juhlapäivään! Itse ainakin on pakko testata tätä heti ja onhan yhdetkin häätkin tiedossa ;)


-Kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti