lauantai 1. kesäkuuta 2013

Olé mitkä kengät!


Uudet Begona Cerverat saapuivat!


Ja ne ovat aivan ihania!


Uusi perus flamencokenkämme on tämän näköinen. Meille saapui mustasta väristä useita kokoja ja joitain kokoja löytyy myös punaisesta. Kengät löytyvät sekä myymälästämme, että verkkokaupastamme: Flamencokengät


Perusmallin lisäksi saimme kolme hieman erilaista mallia; Cordoneran (vasemmassa reunassa), Correan (oikeassa reunassa) ja Candorin (vaalea kenkä keskellä). Näitä malleja on mahdollista tilata meidän kauttamme, jos varastostamme ei saman tien löydy omaa kokoa.


Flamencotanssijana minun täytyi tietenkin heti päästä testaamaan jokaista uutta mallia. Yleisesti voin sanoa, että näillä kengillä kyllä kelpaa koputella menemään! Korko saattaa jonkun silmään näyttää hieman korkealta, mutta kengät ovat mukavat ja tukevat jalassa, niistä tuntee, että ne ovat hyvää tekoa. 


Perusmalli on oikein sievä, yllä olevassa kuvassa kokeilussa punainen värivaihtoehto. Nahkaremmilliset kengät tuntuvat mukavan napakoilta jalassa koputuksia tehdessä ja lesti istuu oikein hyvin ainakin omaan jalkaani.Itse pidän eniten mokkanahkaisista flamencokengistä, joissa on jokin hauska pieni juju. Ihastuin siis tietenkin heti Correaan, Cordoneraan ja Candoriin. Correat (kuvassa) täytyy kyllä joskus tilata ihan itsellekin!


Tervetuloa myymälään ihastelemaan uusia kenkiä! 

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti